Bijuterii & fapte bune – Eveniment Caritabil

   Oferă copiilor de la sat,  șansa la educație!

Toți copiii merită să înceapă școala cu emoții, zâmbet și ghiozdănelul plin de rechizite. Aveți ocazia de a face o faptă bună și de a sprijini în mod real copiii din mediul rural, in cadrul evenimentului Bijuterii & Fapte Bune din data de 6 septembrie 2018, începând cu ora 11:30 la Merci.

 La începutul noului an școlar 2018-2019, într-un gest de responsabilitate și solidaritate socială, creatorii reuniți în cadrul școlii de bijuterie Argila de Metal și organizația Merci Charity organizează evenimentul caritabil Bijuterii & Fapte bune, pentru strângerea de fonduri necesare achiziționării de rechizite școlare, venind astfel în ajutorul copiilor și părinților care nu dispun de resursele financiare necesare.

Practic, designerii de la Argila de Metal au creat și donat 23 piese, bijuterii unicat realizate din argint și/sau cupru. Acestea vor fi promovate și licitate online.

Banii strînși vor fi folosiți de către Merci Charity pentru achiziționarea de rechizite ce urmează să fie distribuite copiilor din zone rurale ale țării, odată cu pachetul de prevenție oferit de Zâna Merciluță.

In data de 6 septembrie, la sediul Merci Charity din strada Iancu Cavaler de Flondor nr.7 se va organiza un eveniment de presă, urmat de un silent auction pentru bijuteriile create și donate de artiști.

Licitatia va continua pe pagina de Facebook a organizatiei Merci Charity Boutique, până la data 9 Septembrie.

La finalul evenimentului, toate fișele, inclusiv propunerile de donații făcute online vor fi colectate iar duminica 9 Septembrie vor fi înștiințate persoanele care primesc obiectul ales.

După anunțarea castigatorilor, donația sa va face în contul Asociatiei Merci Charity Boutique: CONT BCR - RO39RNCB007412919398000

Mai jos puteti vedea creatiile donate. Piesele sunt numerotate si au un pret propus de catre artist

Translate

13 răspunsuri la „Bijuterii & fapte bune – Eveniment Caritabil”

 1. Oameni buni, rezultatul licitatiei este urmatorul:
  Mirela Tâcu pentru piesa nr 13.- 550 lei
  Diana Radu pentru piesa nr 1 „adierea ingerului” – 250 lei
  Raluca Anastasescua pentru piesa nr.7 – 230 lei
  Diana Teodora Cărăuşu pentru piesa nr.3 -300 lei
  Alexia Apetroaiei pt piesa nr. 22 – 160 lei
  Ama Se pentru piesa nr.14 – 350 lei
  Laura Popa, pentru piesa nr.10 – 350 lei
  Donația sa va face în contul Asociatiei Merci Charity Boutique.
  CONT BCR – RO39RNCB0074129193980001
  Piesele se vor ridica de la la sediul Merci Charity din strada Iancu Cavaler de Flondor nr.7. Telefon: 0771017889 Este necesar sa prezentati o dovada a platii.
  Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *