2019 Flash & Fire Competition – Un concurs de anvergura globala

Va invitam sa luati parte la primul concurs mondial de creatie in metal clay lansat de AMCAW! 

2019 Flash & Fire Competition

Pentru a lua parte la competitie, trebuie sa creati o bijuterie originala, utilizand una sau mai multe tehnici de metal clay descrise in Flash & Fire Tutorial Collection sau inspirandu-va din acest document care reuneste 15 tutoriale create de cei mai iscusiti artisti in domeniul metal clay!

Flash & Fire Tutorial este disponibil gratuit tuturor membrilor AMCAW.

Participand la concurs puteti castiga unul dintre urmatoarele premii foarte atractive precum si vizibilitate la nivel global:

Premiile juriului sunt acordate in functie de nivelul de experienta al competitorilor

  • Novice in Metal Clay: accesul timp de un an la toate cursurile de bijuterie din biblioteca Jewellery Academy, inclusiv la cele mai populare cursuri de business pentru bijutieri.
  • Incepator/Intermediar: un dispozitiv Silhouette CurioTM, impreuna cu indicatiile de utilizare pentru metal clay (un curs personal cu Cindy Pope si un curs online la Craftcast)
  • Avansat: un set de vis de metal clay de la Rio Grande, incluzand aur, argint, bronz si cupru.

Premiul publicului

  • Dupa ce juriul desemneaza castigatorii potrivit nivelului de experienta al competitorilor, publicul larg este invitat sa voteze online toate lucrarile ramase in concurs. Invitati-va prietenii si membrii familiei sa va voteze lucrarea si veti putea castiga o super colectie de metal clay precum si cele mai recente instrumente de lucru de la Cool Tools!

Nu exista nicio taxa de incriere in  Flash & Fire Challenge; nu trebuie decat sa fiti membru AMCAW.  Daca aveti prieteni care lucreaza in metal clay si nu au aderat inca la  AMCAW, aceasta este o excelenta motivatie s-o faca, alaturandu-se comunitatii de peste  400 de artisti in metal clay din toata lumea.

Nu pierdeti timpul!  2019 Flash & Fire Challenge este deschisa pana pe 5 aprilie 2019 la miezul noptii.  Informatii complete despre competitie  gasiti aici 2019-02-01_Launch Day promotion drafts_RO.

Abia asteptam sa vedem minunatele voastre creatii!

Ne puteti scrie un comentariu, daca aveti intrebari. 🙂

Translate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *