Vino cu noi in AMCAW!

Ai sansa de a fi un artist cunoscut international. Vino cu noi in AMCAW, comunitatea globala a artistilor in argila de metal (metal clay)

Esti un artist care lucreaza cu argila de metal, una dintre cele mai recente si mai incitate inovatii in domeniul bijuteriei? Stiati ca tocmai a luat fiinta o organizatie a carei menire este sa cultive, sa inspire si sa sustina pasiunea voastra pentru metal clay?
AMCAW (Alliance for Metal Clay Arts Worldwide) - Alianta Globala a Artistilor in Metal Clay este  o organizatie non-profit care stimuleaza excelenta in domeniul instruirii si creatiei in argila de metal, punand la dispozitie resurse pentru mobilizarea si sustinerea artistilor cu orice nivel de experienta. In acest prim an de functionare, organizatia noastra are deja peste 400 de membri in toata lumea.

Care sunt beneficiile membrilor AMCAW?

  • Primesc gratuit la inregistrare, o colectie de 15 tutoriale donate de cei mai importanti artisti in metal clay, colectie evaluata la peste $300, AMCAW Flash & Fire Tutorial Collection
  • Profilul artistului, cu date biografice, poza, link la site-ul propriu care intra imediat in baza de date AMCAW, accesibila publicului larg.
  • Sunt parte din comunitatea AMCAW. Dand Like pe pagina  de Facebook si intrand in grupul inchis (accesibil doar pentru membrii) au acces la cele mai recente noutati din domeniul metal clay, primesc informari in avans despre evenimentele si conferintele AMCAW precum si la ofertele speciale adresate doar membrilor AMCAW.
  • Pot lua parte la competitiile si concursurile dedicate doar membrilor AMCAW, cum este 2019 Flash & Fire Challenge, dotata cu 4 premii extrem de atractive!
  • Primesc preturi preferentiale pentru participarea la evenimentele si conferintele AMCAW si nu numai.

Va recomandam sa aderati la AMCAW!  🙂

E foarte usor sa deveniti membru AMCAW; detalii suplimentare si formularul de inscriere il gasiti pe www.amcaw.org. Cotizatia pentru membri este de doar $60/an; instructorii au optiuni specifice de inscriere.

Translate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *