ART TECHNIQUES IN METAL CLAY JEWELRY– Lansare Catalog

Curiozitate, explorare, imaginație și pasiune – acestea sunt ingredientele magice ale creativității. Vorbind despre bijuterie, această rețetă variază în funcție de preferințele și personalitatea creatorului. Rezultatul însă ar trebui să fie întotdeauna surprinzător și să transmită emoții.

Argila de Metal – Art & Jewelry School vă invită la lansarea primului catalog de bjuterie metal clay. Suntem mândri de progresul nostru și mai ales de evoluția artistică a cursanților și membrilor școlii noastre.

Vă invităm să explorați creațiile artistice ale studenților talentați ai școlii noastre, ce se regăsesc în prima ediție a catalogului „ART TECHNIQUES IN METAL CLAY JEWELRY. Creațiile lor vor putea fi admirate online, în cadrul evenimentului  Expoziție Virtuală - Art Techniques in Metal Clay Jewelry, creat pe pagina noastră de facebook.

Bijuteriile prezentate în această expoziție reprezintă un mix între arta tradițională și cea contemporană, folosind ca bază un material revoluționar, metal clay.

În procesul de creație s-au folosit tehnici diverse, precum emailare, keum-boo, încasetare de geme și mixed media. Însă indiferent de tehnica sau de materialul folosit, sunt piese-unicat care transmit valori importante – imaginație și originalitate. Ele susțin ideea că bijuteria s-a schimbat nu numai din punct de vedere estetic, ci și în ceea ce privește modalitățile de creație.

În afară de talent, este nevoie de determinare și de multe ore de practică pentru a crea bijuterii de o complexitate și o frumusețe rafinate. Iar mai presus de toate, este nevoie de introspecție și curaj pentru a expune emoții. De aceea acești artiști merită susținuți. Prin participarea voastră îi veți încuraja să continue drumul creației și veți oferi o apreciere vizibilă.

Sperând că v-am trezit interesul, vă invităm cu drag să participați la lansarea catalogului „ART TECHNIQUES IN METAL CLAY JEWELRY– First Edition 2020” și la expoziția noastră virtuală de bijuterie.

Susține creatorii români și CÂȘTIGĂ premii!

Dorind să vă mulțumim pentru participare si apreciere, am pregătit o serie de cadouri.  Aceste premii vă vor oferi șansa de a pătrunde in lumea bijuteriei și a artei.

Toți participanții la eveniment vor primi un voucher de 15% reducere la cursul de începători Nivelul 1*. Vom acorda și alte premii speciale**:

* Dacă ați participat deja la cursul Metal Clay N.1 – Introducere, puteți folosi voucherul pentru alte cursuri
** Premiile nu se cumulează intre ele sau cu alte oferte promoționale din magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *